ΞΕΚΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΙΝΕ BR@ND EXPERT

Θέλεις να εργάζεσαι χωρίς να χάνεις το καφεδάκι με τους φίλους σου, τις αγαπημένες σου συναυλίες ή τα μαθήματα στη σχολή; Ξεκίνησε μαζί μας ως Brand Expert και βρες την ιδανική ισορροπία. Κέρδισε χρήματα, κάνε φίλους, απόκτησε δεξιότητες επικοινωνίας και μπες σε μια μεγάλη κοινότητα νέων ανθρώπων που σε υποστηρίζει, σε ακούει και σε καταλαβαίνει. Δες από κοντά πώς είναι να εργάζεσαι με μεγάλα brands και βάλε το δικό σου προσωπικό λιθαρακι στην επέκταση του δικτύου των πωλήσεων

ΚΑΝΕ JOIN
Vic Lime Logo Thunder Icon Blue Coin Animated
To Pame Mazi

ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΑΖΊ

Σε χρειαζόμαστε γιατί:
  • Έχεις διάθεση για επικοινωνία
  • Έχεις ενέργεια και ομαδικό πνεύμα
  • Θέλεις να μάθεις και να βοηθήσεις άλλους να μάθουν
Μας επιλέγεις επειδή:
  • Χρειάζεσαι ευέλικτο ωράριο
  • Θέλεις να νιώθεις ασφάλεια στην εργασία σου
  • Είσαι νέος/α και χρειάζεσαι προϋπηρεσία
To Pame Mazi
Group 530

WHAT WE DO

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Η παρέα μας ψάχνει συνεχώς ανθρώπους που αγαπούν την επικοινωνία και νιώθουν ότι η εξωστρέφεια είναι μέρος του εαυτού τους. Θέλουμε τη θετική σου ενέργεια, το χαμόγελό σου και την ομαδικότητά σου για να πετύχουμε όσα σχεδιάζουμε. Βοήθησέ μας να μεγαλώσουμε το VICnation όπως του αξίζει!

Group 530

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ #VICNATION

Πίσω από κάθε brand υπάρχουν άνθρωποι. Γι’αυτό η VIC συνδέει τα brands με τους καταναλωτές μέσα από εσένα και τους υπόλοιπους brand experts της ομάδας. Δες το marketing αλλιώς και απόκτησε εργασιακή εμπειρία πάνω στην προώθηση προϊόντων μαζί μας. Εργάσου πάνω σε κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς και μπες στο παρεάκι μας, κερδίζοντας χρήματα με ευέλικτο τρόπο.

YOUR MONEY YOUR POWER!

Η ζωή είναι γλυκιά από μόνη της. Όταν όμως έχεις την ανεξαρτησία σου, ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ταξίδεψε και απόκτησε όλα όσα πάντα ήθελες, έχοντας τη δύναμη της απόφασης στα χέρια σου!

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και την εργασία για την οποία ενδιαφέρεσαι κι εμείς θα έρθουμε σύντομα σε επαφή μαζί σου. Οργανώνουμε πολλά προγράμματα προώθησης καθημερινά. Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει κάποιο που θα ταιριάζει και σ’ εσένα!

ΚΑΝΕ ΕΝΑ VIBE CHECK